Nieuws

Nieuws
Patrick Gofre Zonnemakelaar plaatst hier prikkelend solar gerelateerd nieuws:


Gebruikte zonnepanelen
16 April 2020

Momenteel hebben we rond 40.000 gebruikte panelen, die klaar staan om vervoerd te worden.
Ook hebben we 950 B-klasse mono en poly panelen in onze loods.


Nieuwe ronde collectieve aankoop zonnepanelen!
05-03-2017

Na het succes van eerdere rondes is er dit voorjaar weer een nieuwe gelegenheid om gezamenlijk zonnepanelen aan te schaffen. Solar Consultancy Patrick Gofre garandeert bij elke collectieve aankoopronde kwaliteit en prijsvoordeel en levert daarbij advies op maat.

Denkt u erover om zonnepanelen op uw dak te plaatsen en spreekt het idee van collectieve aankoop u aan? Aarzel dan niet en laat het ons weten. Want hoe meer mensen meedoen hoe meer voordelen er zijn voor iedereen!

Klik hier voor meer informatie


“Asbest eraf, zonnepanelen erop” verlengd in Fryslân

22-12-2016
Na een succesvolle regeling tussen 1 juli 2013 en 30 mei 2016 voor (voormalige) agrarische gebouwen, kunnen vanaf 19 juli 2016 alle eigenaren van asbestdaken subsidie ontvangen wanneer zij een asbestdak saneren en zonnepanelen installeren.
Vanaf 22 november 2016 is het ook toegestaan om meer dan éénmaal een aanvraag te doen.
Lees verder…


DAS MODUL_DELight door Soluxtec
01-11-2016
Soluxtec GmbH, de Duitse fabrikant van zonnepanelen die zich al 10 jaar lang sterk profileert in deze sector, is er uitermate trots op haar eerste fotovolataïsche module te onthullen voorzien van de DELight technologie, een uniek gepatendeerde productiecontrole voor uw zonne-energieinstallatie. De DELight technologie is geheel geïntegreed in het zonnepaneel. DAS MODUL_DELight heeft zich als ontwerp bewezen, is betrouwbaar, goed zichtbaar en vereist geen extra accessoires of andere netwerkverbindingen.

DAS MODUL_DELight functioneert eenvoudig dankzij een klein autonoom systeem dat voortdurend de werking van elke module analyseert. Dankzij deze oplossing wordt u gewaarschuwd wanneer één van uw fotovoltaïsche generatoren een te lage stroomproductie vertoond. Dit gebeurt in de vorm van een knipperlichtje op de zichtbare kant van het zonnepaneel.
Ons doel is ervoor te zorgen dat u als gebruiker binnen het hele assortiment producten van DAS MODUL_DELight op een simpele manier gegarandeerd bent van de goede werking van uw investering.

SOLUXTEC GmbH onthult haar nieuwe embedded technologie DELight die officieel zal worden gepresenteerd op haar stand tijdens de (duurzame) energiebeurs Energaia 2016. De beurs vindt plaats in Montpellier (Frankrijk) op 14 en 15 december 2016.
DELight is beschikbaar vanaf januari 2017 over het volledige scala DAS MODUL van 60 cellen zonnepanelen van 250 tot 300 Wp.

SOLUXTEC GmbH, gevestigd in Bitburg, vlakbij Luxemburg, assembleert 100% made in Europe alsook 100% made in Germany zonnepanelen in haar fabriek.
Het bedrijf beroept zich ook op de nabijheid van Nederland en België om haar activiteiten in de zonne-energie sector te ontplooien.
DAS MODUL_DELight door Soluxtec

Voor meer informatie omtrent de Soluxtec producten: pgofre(at)gmail.com of info(at)patrickgofre.org

Nieuws


Fronius gaat samenwerken met Victron Energy
De Oostenrijkse omvormerfabrikant Fronius gaat samenwerken met het Almeerse Victron Energy. Zo zijn de omvormers van Fronius ‘compatible’ gemaakt met de omvormer/laders van Victron voor batterijsystemen. Lees verder…


Zuid-Afrika opent eerste vliegveld dat op zonne-energie draait
Door: Lisa van der Velden / 29-02-2016
In Zuid-Afrika is het eerste Afrikaanse vliegveld geopend dat stroom uit zonne-energie haalt. Het vliegveld in George, Westkaap, waar de zon gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt, ontvangt voortaan 42 procent van de benodigde stroom uit een energiecentrale met zonnepanelen. Op termijn moet het vliegveld, dat jaarlijks meer dan 600 duizend passagiers verwerkt, volledig zelfvoorzienend worden.
Lees verder…


 Japan start met bouw grootste drijvende zonnecentrale ter wereld 19-02-2016
Nieuws
In Japan is de bouw van een enorme drijvende zonnecentrale gestart. Het moet de grootste ter wereld worden. Lees verder…


Woonbedrijf Westvoorne biedt 400 huurders mogelijkheid tot zonnepanelen
17-02-2016
Het gemeentelijk Woonbedrijf Westvoorne gaat 400 huurders deze maand de mogelijkheid geven om te kiezen voor het plaatsen van zonnepanelen op hun huurwoningen. Lees verder…


Solar Solutions Int. 2016
05-02-2016
Solar Solutions Int. is het grootste commerciële zonne-energie platform in de Benelux. In 2015 werd Solar Solutions Int. bezocht door 3865 professionals, een toename van ruim 10%.
Solar Solutions Int. creëert en faciliteert business aan het einde van de keten. Onze bezoekersdoelgroepen zijn installatiebedrijven, bouwbedrijven, de energiesector, woning- en gebouwbeheerders, (semi)overheid, architecten en consultants. Solar Solutions Int. richt zich voornamelijk op beslissers. In 2016e breiden we uit naar opslagsystemen, home automation, smart energy solutions en microgrids. 

Solar Solutions International vindt plaats op 16 & 17 maart 2016 in de Expo Haarlemmermeer.
http://www.solarsolutions.nl


Opslagmarkt: SMA gaat samenwerken met Daimler
De opslagmarkt is volop in beweging. Nu de eerste afzetmarkten ontstaan in Duitsland, Australië en ook Amerika worden partnerships gevormd. SMA stapt in het ‘huwelijksbootje’ met Daimler.
SMA en Accumotive, een dochterbedrijf van autofabrikant Daimler, gaan een ‘lange termijn’-partnerschap aan om hun twee technologieën te combineren tot één eindoplossing. Accumotive zal de opslagcapaciteit leveren op basis van lithium-iontechnologie en SMA zal het oplaadgedrag sturen en voorspellen met haar omvormertechnologie. De batterijomvormer Sunny Island is hierbij de belangrijkste schakel. Volgens beide bedrijven komt de oplossing die zijn gezamenlijk ontwikkelen beschikbaar voor de Duitse markt in de maand maart. Overigens kondigde Accumotive deze week ook al aan om aan het netbedrijf van Hannover een opslagsysteem van 15 megawatt te gaan leveren, gebaseerd op 3.000 hergebruikte batterijmodules van elektrische Smart-auto’s.

Agro-NRG plaatst zonnepanelen in de vorm van een geitenkop
Nieuws
Agro-NRG heeft een pv-systeem bestaande uit 332 zonnepanelen geplaatst in de vorm van een geitenkop. De installatie is gerealiseerd bij familie Veelers in Hengevelde.

Lees verder…


Voorlopige resultaten Solar Trendrapport 2016: ‘Maximaal inzetten op behoud salderen’
Solar Magazine presenteert als eerste enkele van de voorlopige hoofdlijnen van het Solar Trendrapport 2016 die vanmiddag gepresenteerd worden op de Solar Business Day. Het definitieve rapport verschijnt in april. Lees verder…


Energie Investeringsaftrek (EIA) voor zonnepanelen verhoogd naar 58%
De Energie Investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers is per 1 januari 2016 verhoogd van 41,5 procent naar 58 procent. Hierdoor ontstaat er een nettovoordeel van ongeveer 14 procent voor EIA-aanvragers. Lees verder…

Contact Email

Schermafbeelding 2016-03-03 om 21.20.07De zon schijnt voor ons allemaal